Ποιοί είμαστε

ANGEL FOODS

Angel Foods

Το να γεννηθείς στην Ελλάδα, κάτω από το γαλάζιο του ουρανού, δίπλα στην κρυστάλλινη θάλασσα, μέσα στην παρθένα ήμερη φύση αυτής της χώρας είναι ένα μοναδικό προνόμιο.

Το να ζεις στα ίδια χώματα όπου άνθισαν για αιώνες ο πολιτισμός, οι τέχνες, η φιλοσοφία και οι επιστήμες, συχνά καθορίζει την στάση ζωής που ακολουθείς.

Το να μεγαλώνεις με όσα παράγει αυτή η τόσο ιδιαίτερη γη που την καλλιεργούν περήφανοι άνθρωποι με τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ανοίγει ορίζοντες γεύσης, ευζωϊας και υγείας. Για μας η διάσημη Μεσογειακή διατροφή, είναι το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι μας.

Το να θέλεις να γνωρίσεις όλα όσα κλείνει μέσα της κάθε μπουκιά ελληνικού φαγητού, σε όλους τους ανθρώπους όπου και αν κατοικούν, να μοιραστείς μαζί τους την ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία και τα οφέλη της, είναι φυσική συνέχεια όλων αυτών.

Γι’αυτό δημιουργήσαμε την εταιρία «Angel foods» και φτιάξαμε προσεκτικά την συλλογή ελληνικών τροφίμων με το όνομα «καλούδι». Γι’αυτό διαλέγουμε κάθε τρόφιμο που σας προτείνουμε με ένα απλό κριτήριο: να το τρώμε εμείς και τα παιδιά μας.

Όραμα μας είναι να φτάσει ό,τι καλύτερο παράγεται στην Ελλάδα, στο τραπέζι κάθε οικογένειας σε όλο το κόσμο, κάθε μέρα!

Scroll to Top